NOTRE TEAM

CONTACT

NEWS

CONTACT

Een nieuw jaar vangt aan

2020 was ingewikkeld en moeilijk en men moest in alle domeinen heel wat veerkracht en moed aan de dag brengen. De cinema is niet gespaard gebleven … Maar Distri7 heeft standgehouden en gaat dag na dag door met de blik gericht op de toekomst. We blijven dus deelnemen aan markten, films bekijken, scenario’s lezen … omdat we moeten blijven geloven in de heropening van de zalen. Binnen dit en enkele weken of maanden, zitten we met zijn allen weer comfortabel voor het grote scherm!

 

🎟️ 🎥 🙏 💓
 
 

Bijna in 2021...

2020 is afgerond en de maanden die er in 2021 staan aan te komen zijn veelbelovend !

 

 

TIFF 2020

Voor de eerste keer zal Distri7 in september 2020 op het TIFF (Toronto Films Festival) aanwezig zijn. Dit zal de positie van Distri7 in de distributiewereld versterken en naar een internationaal niveau tillen. Deze markt zal Distri7 de gelegenheid geven om zijn horizonten te verruimen en belangrijke aankoopopportuniteiten bieden. We hopen mooie projecten te vinden om 2021 met hernieuwde energie en motivatie in te gaan.    

Wens het team veel geluk !   ☘️🤞

COVID-19

De coronatoestand weegt op iedereen sinds begin 2020. Ook de zevende kunst heeft er de gevolgen van gedragen. Maar vergeet niet dat onze films op veel platformen beschikbaar zijn! ProximusTV, VOO, BeTV, Universciné, GooglePlay, iTunes, …

De bioscoop heeft twee wereldoorlogen overleefd en zal ook Covid-19 te boven komen!

© Sara Roelandt, All rights reserved